Ilmaiset toimituskulut yli 50€ tilauksista!

Kovavaha Waxaddict Kudos 200 ml

94,95

Kovavaha Waxaddict Kudos käyttöohje

Kovavaha Waxaddict Kudos käyttö: Levitä ohut kerros tuotetta pinnalle käsin esimerkiksi Sonaxin mikrokuitusienellä. Vaha on helppo levittää, jolloin tarvitset sitä vain pienen määrän. Anna kuivua olosuhteista riippuen n. 6-16 min. Pinta on kuivunut, kun se ei enää ole märkä tai öljyinen. Pyyhi pinta lopuksi puhtaalla mikrokuituliinalla. Kesto 9-12kk riippuen ajokilometreistä ja auton pesutavasta, suosittelemme käsinpesua tai harjattomia konepesuja, harjalliset pesut kuluttavat vahaa pois auton pinnasta. Liuottimia et autonpesussa tarvitse tämän vahan kanssa enää juurikaan, silloin tällöin esimerkiksi asfalttipiet on hyvä ottaa pinnasta pois, mutta helposti ne lähtevätkin kun on Kudos alla!

Varastossa

Kovavaha Waxaddict Kudos

Uskomaton premium kovavaha on hintansa arvoinen!

Oletko koskaan ajatellut, että auton vahaaminen voisi olla elämys? Waxaddict Kudos kovavaha on nimittäin koukuttava kokemus. Käänteen tekevää teknologiaa ja ainutlaatuisia ainesosia hyödyntäen on syntynyt kovavaha, joka antaa autosi maalipinnalle pitkään kestävän ja kovan suojan. Lopputulos on liukas, pehmeä sekä vettä ja likaa todella tehokkaasti hylkivä lasimainen pinta. Kudoksessa on käytetty samoja ainesosia kuin kestopinnoitteissa, mikä lisää sen tehoa ja kestoa. Mehiläisvahasta KÄSINTEHTY vaha on luonnollinen, etkä pilaa autosi pintaa teollisilla ainesosilla.

Tämä vahauselämys alkaa jo purkin avatessasi, sillä vahan tuoksu on ihanan luonnollinen mehiläisvahan tuoksu. Kudos on valintasi, kun haluat laadukkaan, silkinpehmeän, mutta silti kestävän lopputuloksen. Kudos on jotain ihan muuta kuin mitä olet ennen kokeillut: se on erittäin miellyttävä ja helppo levittää auton pintaan ja ohut kerros riittää – ei kiinni palaneen vahan raivolla pois hinkkaamista ja yhdellä purkilla pärjäät pitkään vahan riittoisuuden ansiosta. Antaa mielettömän beading-efektin! Unohda Fussot ja kokeile jotain uutta, et pety!

Waxaddict on Iso-Britannian lahja automaailmalle. Brändi tunnetaan erityisesti mielettömien premiumautovahojen valmistajana. Autovahat muuten valmistetaan heillä käsin luonnollisista ainesosista, kuten mehiläisvahasta eli näissä vahoissa ei ole piiruakaan teollista p*skaa. Tuotevalikoimasta löytyy kattavasti myös muut autonhoitotuotteet. Itse olemme todenneet myös ammattikäytössä Waxaddictin todella maineensa ja nimensä veroiseksi – tähän jää koukkuun!

Waxaddict Car Wax, Edition18, Subzero, Vitreo, Edition 21, Quartz, Graphite käyttöturvatiedote.pdf

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kovavaha Waxaddict Kudos 200 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *