Ilmaiset toimituskulut yli 50€ tilauksista!

Kovavaha Waxaddict Edition 21 200 ml

64,95

Kovavaha Waxaddict Edition21 käyttöohje

Kovavaha Waxaddict Edition21 käyttö: levitä ohut kerros tuotetta pinnalle käsin vaahtomuovilevittimellä. Vaha on helppo levittää, jolloin tarvitset sitä vain pienen määrän. Anna kuivua olosuhteista riippuen n. 6-16 min. Pinta on kuivunut, kun se ei enää ole märkä tai öljyinen. Pyyhi pinta lopuksi puhtaalla mikrokuituliinalla. Kesto 9-12kk riippuen ajokilometreistä ja auton pesuista.

 

 

Varastossa

Kovavaha Waxaddict Edition 21

Kun haluat panostaa kiiltoon, valitse Edition 21 kovavaha!

Tämä kovavaha on premiumluokan luonnollisista ainesosista KÄSINTEHTY autovaha. Pitkän tuotekehittelyn tuloksena syntynyt ja käsityönä tehty Edition 21 antaa pinnalle mielettömän kiillon ja beading-efektin. Edition 21 sisältää hyvässä suhteessa sekä polymeerejä että orgaanista vahaa ja siihen käytetyt laadukkaat öljyt tekevät levittämisestä helppoa ja vaivatonta. Näin kovavaha on todella riittoisaa ja pärjäät yhdellä purkilla pitkään. Tämän helpompaa ei auton vahaamisesta enää saa ja parastahan on nauttia omasta kädenjäljestä vahauksen jälkeen sekä seuraavilla pesukerroilla, kun vesi liukuu kauniisti auton pintaa pitkin kohti maata.

Jo purkin avatessasi vahan raikas ja luonnolinen tuoksu kertoo laadusta. Tämä kovavaha on todellakin hintansa arvoinen ja tekee auton vahauksesta elämyksen. Waxaddict on nimensä arvoinen, kun kerran kokeilet, olet addikti!

Waxaddict on Iso-Britannian lahja automaailmalle. Brändi tunnetaan erityisesti mielettömien premiumautovahojen valmistajana. Autovahat muuten valmistetaan heillä käsin luonnollisista ainesosista, kuten mehiläisvahasta eli näissä vahoissa ei ole piiruakaan teollista p*skaa. Tuotevalikoimasta löytyy kattavasti myös muut autonhoitotuotteet. Itse olemme todenneet myös ammattikäytössä Waxaddictin todella maineensa ja nimensä veroiseksi – tähän jää koukkuun!

Waxaddict Car Wax, Edition18, Subzero, Vitreo, Edition 21, Quartz, Graphite käyttöturvatiedote.pdf

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kovavaha Waxaddict Edition 21 200 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *