Ilmaiset toimituskulut yli 50€ tilauksista!

Pienpoisto Waxaddict Detox 500 ml

19,95

Waxaddict Detox pienpoisto käyttöohje

Waxaddict Detox pienpoisto käyttö:

Ravista hyvin ja levitä tuotetta puhtaalle pestylle pinnalle liinalla tai sienellä. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia ja poista ylijäämä mikrokuituliinalla. Käytettäessä tuotetta liimapoistoon vaikutusaika on 10-20 sekuntia. Toista käsittely tarvittaessa. Ennen vahausta pinnat tulee pestä kuumalla vedellä ja huuhdella hyvin. Vältä tuotteen joutumista ikkunoihin tai sisäpinnoille.

Varastossa

Waxaddict Detox pienpoisto

Waxaddict Detox pienpoisto on kustannustehokas tapa valmistella autosi maalipinnan työstämistä varten. Poistaa asfalttipien, liiman, itikkajäämät, rasvan ja pinttymät jättäen maalipinnan täysin puhtaaksi ja liukkaaksi helpottaen vahan levitystä tai maalipinnan koneellista kiillotusta. Detox pienpoistoainetta on turvallista käyttää myös vinyyli- ja mattapinnoilla.

Waxaddict Detox pienpoistoaine on tehokas esivalmisteluaine ennen autovahan levitystä. Hellävaraiset liuotinaineet tekevät maalipinnan puhtaaksi poistaen pinttymät ja vanhan vahan. Pienpoisto on tärkeä vaihe autonpesussa varsinkin ennen autovahan levittämistä. Jos pinttymät jätetään auton maalipintaan pitkäksi aikaa, ne polttavat jälkiä auton lakkapintaan ja esimerkiksi itikat ja linnunjätökset palavat kiinni etenkin auringonpaisteessa. Pinttymät auton maalipinnassa edistävät pinnan kulumista ja korroosiota, etenkin tiesuola on auton maalipinnan syöpä. Autosi arvo ja ulkonäkö säilyy säännöllisillä liuotinpesuilla parhaiten. Lisäksi autovaha pysyy autosi maalipinnan suojana pidempään ja toimii tehokkaammin huolellisesti puhdistetussa pinnassa.

Ennen Detox pienpoistoaineen käyttöä suosittelemme autonpesua Koch Chemien Nano Magic Shampoolla. Samaa sientä/kinnasta ei kannata käyttää shampoon ja pienpoistoaineen kanssa. Suosittelemme Sonax pesukinnasta auton shampoopesuun ja Sonax pesusientä pienpoistoon.

Waxaddict on Iso-Britannian lahja automaailmalle. Brändi tunnetaan erityisesti mielettömien premiumautovahojen valmistajana. Autovahat muuten valmistetaan heillä käsin luonnollisista ainesosista, kuten mehiläisvahasta eli näissä vahoissa ei ole piiruakaan teollista p*skaa. Tuotevalikoimasta löytyy kattavasti myös muut autonhoitotuotteet. Itse olemme todenneet myös ammattikäytössä Waxaddictin todella maineensa ja nimensä veroiseksi – tähän jää koukkuun!

Waxaddict Detox käyttöturvatiedote.pdf

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pienpoisto Waxaddict Detox 500 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *