Ilmaiset toimituskulut yli 50€ tilauksista!

Tiimi

Asennetta löytyy.
Meidän porukalla on rautainen ammattitaito tähän hommaan ja pirun kova yhteishenki! Ja voidaan taata, että näkyy myös työnjäljessä.
Tutustu FixTeamiin
Suomen kovimmat tuotteet!
Tarjoamme sulle vain parasta! Verkkokaupan tuotteet on aina laatutestattu ammattilaisten käytössä.
TUTUSTU VALIKOIMAAN
Vain parhaat välineet.
Ei nyt kehdata ihan leijuun lähteä, mutta ei sitä autoo millään markan sienillä putsailla!
TARVIKKEET
Pikkutarkkaa hommaa.
Laitetaan kaikki kerralla kuntoon eikä tingitä laadusta.
OLE MEIHIN YHTEYDESSÄ
Tytötkin pesee
Meidän tiimistä löytyy myös mimmienergiaa, verkkokaupan projektipäällikkönä toimiikin FixTeamin toimitusjohtaja Niina. Niinalle on myös tärkeää, että tiimi voi hyvin ja FixTeam onkin yksi Suomen parhaista työpaikoista 2019 Great Place To Work -listalla. Niina haluaa huomioida myös naiset autonhoitotuotteiden verkkokaupassa.
Lisää Niinan ajatuksia
Previous
Next

peseautosi.fi -autonhoitotuotteiden verkkokaupan takana on pirkanmaalainen autofixaamo FixTeam Oy.

Teemme päivittäin vuosien kokemuksella ajoneuvojen puhdistusta autoliikkeille ja kuluttajille. Halusimme tarjota jotain myös sulle, jonka autoon ei muut saa koskea. Tai ehkä on vaan terapiaa laittaa itse vahaa puhtaan auton pintaan oman pihan auringonpaisteessa tai viikonloppuolut käden ulottuvilla autotallin hämyssä? Vai onko autonpesu sulle pakollinen paha sitten, kun tuulilasista ei näe enää kaistaviivoja? Motiivilla ei niin väliä, sillä tarkkaan valituilla tuotteilla työ sujuu lopputuloksesta tinkimättä ripeästi tai huolellisesti nautiskellen!

Me ajateltiin sua alusta loppuun asti: tuotevalikoima on koottu sopivan tiiviiksi ja selkeäksi, jotta ei tarvitse selata tuntitolkulla löytääkseen etsimänsä. Vaihtoehtoja löytyy silti mieltymysten ja tarpeen mukaan. Toimme Suomeen ensimmäistä kertaa myös himoitun Waxaddict-tuotesarjan! Tuotteet postitamme aina samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksesta eli toimitusaikakaan ei päätä huimaa, ei kun tavaraa ostoskoriin! Voit myös tulla moikkaamaan meitä kivijalkamyymäläämme Lempäälän Realparkiin ja noutaa tuotteesi sieltä. Myymälässä on aina joku meistä ammattilaisista neuvomassa ja valitsemassa kanssasi just sulle oikeita tuotteita!