Ilmaiset toimituskulut yli 50€ tilauksista!

Palautusehdot

Palautusehdot voimassa alkaen 16.4.2018

Palauttaessasi tuotteita olethan aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa ensimmäisen viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta tai palvelusopimuksen tekemisestä (peruuttamisaika) syytä ilmoittamatta. Kuluttaja voi peruuttaa tilauksen ennen sen toimittamista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että kuluttaja lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti joko vapaamuotoisella ilmoituksella tai käyttäen peseautosi.fi tarjoamaa mallilomaketta.

Kuluttajan tulee palauttaa tuotteet viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Kuluttajan velvollisuutena on pystyä näyttämään, että tuotteet on palautettu määräajassa.

Palautusosoite:
RealParkinkatu 12,
37570 Lempäälä

Asiakaspalvelun aukioloajat:
ma‐pe klo 8‐16
Sähköposti: asiakaspalvelu@peseautosi.fi
Puhelin +358 50 302 8640

Tuotteen voi palauttaa käyttämällä Matkahuollon Lähellä‐Paketti palvelua. Asiakkaan tulee pakata palautettavat tuotteet huolellisesti. Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista. Peseautosi.fi ohjeistaa Asiakasta säilyttämään peruuttamiseen liittyvät tuotteet ja tuotedokumentaation huolellisesti, kunnes peseautosi.fi on käsitellyt peruuttamisen kokonaisuudessaan.

Palautus Matkahuollon Lähellä‐Paketti ‐palvelun kautta on lähtökohtaisesti saman hintainen kuin lähtevä lähetys. Lähellä‐Paketti ‐palautuksia varten luomme lähetykselle palautuskoodin, jolla palautukset onnistuvat ilman osoitekortteja.

Asiakkaan tulee huolehtia, että hän on ennen palauttamista sopinut palauttamisesta asianmukaisesti peseautosi.fi kanssa.

Palautuslomake: Palautuslomake.pdf