Ilmaiset toimituskulut yli 50€ tilauksista!

Palautusehdot

Toivomme, että tuotteet vastaavat odotuksiasi ja olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin. Aina ei kuitenkaan välttämättä mene nappiin ja tällöin sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tuotteita 14 vuorokauden sisällä tilauksesi toimituksesta. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikuntoinen. Mahdollisissa reklamaatiotapauksissa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Myös vaihtotilanteissa olethan ensisijaisesti yhteydessä asiakaspalveluumme.

Täytäthän palautusta varten palautuslomakkeen ja liität sen mukaan pakettiin palautuksesi kanssa. Pakkaathan tuotteet huolellisesti. Toimita palauttamasi tuotteet alkuperäisessä verkkokauppapaketissaan teipillä höystettynä lähimpään Matkahuollon Lähellä-toimipisteeseen.

Palautus Matkahuollon Lähellä‐Paketti ‐palvelun kautta on lähtökohtaisesti saman hintainen kuin lähtevä lähetys. Lähellä‐Paketti ‐palautuksia varten luomme lähetykselle palautuskoodin, jolla palautukset onnistuvat ilman osoitekortteja.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun palautuksesi on hyväksytty ja käsitelty.

Suosittelemme säilyttämään palauttamiseen liittyvät kuitit huolellisesti, kunnes palautuksesi on kokonaisuudessaan käsitelty.

Palautusosoite:
RealParkinkatu 12,
37570 Lempäälä

Asiakaspalvelu:
asiakaspalvelu@peseautosi.fi

Palautuslomake: Palautuslomake.pdf